Om mig

Välkommen till min hemsida!

Jag är en webbapplikationsutvecklare från Skåne som börjat blogga om lite av varje. Personlig utveckling är en ny utmaning i livet. Jag är uppvuxen i den lilla orten Åhus vid havet. Gymnasiet klarade jag av i Kristianstad på 1960-talet. 1970-talet startade livet med lite universitetsstudier i Lund samt giftermål 1976. Efter 30 år hade vi fått nog och gick skillda vägar

Detta är min tillfälliga plats på jorden sedan 2015

Jag är i grunden en matematiker. Jag älskade matematik i skolan. Jag var ett ess de första åren och älskade allt som var logiskt och strukturerat. Matte var perfekt. Där fanns klara regler för hur saker fungerar.

Sen kom livet med sina svårigheter. I många år såg jag mig själv som en begränsad grabb som fick vara nöjd med det jag hade lyckats fånga i livet. Jag hade ju en utbildning, fru och jobb. Vad mer kunde jag behöva?

Det tog många år innan jag begrep att alla dessa svårigheter fanns där för att lära mig att växa. Det var inga begränsningar utan bara verktyg att ta mig i den riktning jag är bäst lämpad för. Jag kunde välja att inget göra åt saken, men kunde också ta tag i och lösa problemen och komma närmare mina mål.

Läs mer om mig på min Hemsida www.KlasElo.se

2 svar på ”Om mig”

  1. Vilket proffs du är Klas! Detta vill jag också kunna. Jag har alltid varit bra på att skriva men när det gäller bloggar får jag idétorka. Det mest intressanta tycker jag att berättelsen om dig själv och din utveckling är. Personlig utveckling är bland det mest intressanta man kan ge sig på. Ett ämne som aldrig tar slut. Ska bli spännande att se fortsättningen.

Kommentera